#fgcrazydeals

Didn't get the chance to grab our #fgcrazydeals the last time? Looking for new mascara and lipmatte for Eid al-Adha? Worry not! Just grab our Double Design Mascara and Lipmatte in code Loyal and you'll get FREE POSTAGE + FREEGIFT! Don't miss out the chance๐ŸŒธ๐Ÿฆ„ #feverglamsis https://t.co/ESiCfIIHry

Lenovo Legion x @PlayApex Now is your chance to rise above the rest. Unmatched performance, purposeful engineering, modern design. Gear up with a machine as savage as you are. Stylish outside. Savage inside.

promosi #fgcrazydeals dah tamat ๐Ÿ”š TAPI korang untung sangat dengan membeli set maskara ni ๐Ÿ”ฅ bukan murah nak dapat double side maskara hanya dengan RM40 ๐ŸŽ‰ kalau dengan yana, korang masih dapat FREE eyeliner. ops ๐Ÿคซ bukan one sided, mungkin 2 sided eyeliner yang boleh guna.

The Beatdown is back! This week we have a wonderful group of 32 amazing killers competing! Bracket: https://t.co/aa8Jsn88hL Top 8 Stream will be live @ 6PM EST on https://t.co/HwNeCyVINO #playKi #bringbackki #killerinstinct #fgcrazydeals

flr
4 months ago
FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ› #feverglamsis #bieysquad 

customer ni purchase set mascara + FREE defect eyeliner dengan i masa #fgcrazydeals haritu ๐Ÿ˜โœจ https://t.co/RScdNLUyN8

FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ› #feverglamsis #bieysquad customer ni purchase set mascara + FREE defect eyeliner dengan i masa #fgcrazydeals haritu ๐Ÿ˜โœจ https://t.co/RScdNLUyN8

Korang yang tak sempat grab time #fgcrazydeals haritu donโ€™t worry ๐Ÿ˜‰ Still ada items yang available tau ๐Ÿ˜ฑ cuma price back to normal.

All price not include postage ๐Ÿ˜‰

Boleh cepat cepat dm/ws Nad ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

https://t.co/p9fIKIaLj7 https://t.co/BAOpm5SnKM
4

Korang yang tak sempat grab time #fgcrazydeals haritu donโ€™t worry ๐Ÿ˜‰ Still ada items yang available tau ๐Ÿ˜ฑ cuma price back to normal. All price not include postage ๐Ÿ˜‰ Boleh cepat cepat dm/ws Nad ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป https://t.co/p9fIKIaLj7 https://t.co/BAOpm5SnKM

@bydefairy @freeRT_my Thank you๐Ÿฅฐ
Hello! Ada yang tak sempat grab promo item masa #fgcrazydeals kami? 

Haaa ni item yang masih ada TAPI harga dah kembali pada asal ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ 

Mascara + eyeliner RM40 
Foundation code Desert Rose RM50
Lipmatte RM36/pcs 
Harga excl postage (RM5)๐Ÿ˜‰

DM saya untuk purchase ๐Ÿคฉ https://t.co/WSzwuMwyWj
4

@bydefairy @freeRT_my Thank you๐Ÿฅฐ Hello! Ada yang tak sempat grab promo item masa #fgcrazydeals kami? Haaa ni item yang masih ada TAPI harga dah kembali pada asal ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Mascara + eyeliner RM40 Foundation code Desert Rose RM50 Lipmatte RM36/pcs Harga excl postage (RM5)๐Ÿ˜‰ DM saya untuk purchase ๐Ÿคฉ https://t.co/WSzwuMwyWj

Hello! Ada yang tak sempat grab promo item masa #fgcrazydeals kami? 

Haaa ni item yang masih ada TAPI harga dah kembali pada asal ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ 

Mascara + defect eyeliner RM40 
Foundation code Desert Rose RM50
Lipmatte RM36/pcs 
Harga excl postage ๐Ÿ˜‰

DM saya untuk purchase ๐Ÿคฉ https://t.co/J1q5tuVNfV
4

Hello! Ada yang tak sempat grab promo item masa #fgcrazydeals kami? Haaa ni item yang masih ada TAPI harga dah kembali pada asal ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Mascara + defect eyeliner RM40 Foundation code Desert Rose RM50 Lipmatte RM36/pcs Harga excl postage ๐Ÿ˜‰ DM saya untuk purchase ๐Ÿคฉ https://t.co/J1q5tuVNfV

STOCK CLEARANCE ! ๐Ÿ“ฃ
.
time #fgcrazydeals bnyk giler produk feverglam sold out kena sambar piranha fversayang ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
tapi takpe! jgn sedih2.. masih ada lagi a few stock utk korg grab๐Ÿ˜˜
.
haa siapa cepat dia dapat๐Ÿ˜†
.
taknak beli takpe, mintak tolong RT je๐Ÿ˜Šโค tqsm https://t.co/o6OpXkzHkR
2

STOCK CLEARANCE ! ๐Ÿ“ฃ . time #fgcrazydeals bnyk giler produk feverglam sold out kena sambar piranha fversayang ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . tapi takpe! jgn sedih2.. masih ada lagi a few stock utk korg grab๐Ÿ˜˜ . haa siapa cepat dia dapat๐Ÿ˜† . taknak beli takpe, mintak tolong RT je๐Ÿ˜Šโค tqsm https://t.co/o6OpXkzHkR

im received a few orders for feverglam on the last day #fgcrazydeals even though i been super busy with assignments, works and mid term test in the past two days ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ thankyou so much for trusting and supporting me ๐Ÿ’“

Walaupun sale #fgcrazydeals  dah tamattt still taww ramai nk grab #feverglammascara taw. ๐Ÿฅณ https://t.co/sHoL8wN1ia
3

Walaupun sale #fgcrazydeals dah tamattt still taww ramai nk grab #feverglammascara taw. ๐Ÿฅณ https://t.co/sHoL8wN1ia

hello twitter โค sorry lama tak update apaยฒ. Weekend balik kampung (finally) and ahad rest kejap. Sorry tak update #fgcrazydeals dah habis hari ahad. takpa nanti wahi update lagi Kotยฒ wahi nak buat giveaway ke gitu. stay tuned ๐Ÿ’œ

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ look at her aw tak rugiii, easy to wipe it off juga!! Purchase the double mascara now <3 DM for order or whatsapp me, link is on my bio ๐Ÿฅฐ #Feverglam #FgCrazyDeals #Crazydeals @SabrinaShuhaim1 @FeverGlam_ https://t.co/7bORbmr56f
2

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ look at her aw tak rugiii, easy to wipe it off juga!! Purchase the double mascara now <3 DM for order or whatsapp me, link is on my bio ๐Ÿฅฐ #Feverglam #FgCrazyDeals #Crazydeals @SabrinaShuhaim1 @FeverGlam_ https://t.co/7bORbmr56f

Fever Glam Cosmetics #fgcrazydeals dah tamat! Today jadi harga asal โค๏ธ 

Thank you so much for your support ๐Ÿฅฐ 

@FeverGlam_ @SabrinaShuhaim1 https://t.co/jig3VJkAr3

Fever Glam Cosmetics #fgcrazydeals dah tamat! Today jadi harga asal โค๏ธ Thank you so much for your support ๐Ÿฅฐ @FeverGlam_ @SabrinaShuhaim1 https://t.co/jig3VJkAr3

#fgcrazydeals has ended yesterday buttt good news here I want to give free shipping FOR TODAY ONLY !! ๐Ÿ˜

Tq #fversayang for choosing be your #Feverglamsis and Tahniah sempat grab last day #fgcrazydeals promo by @FeverGlam_ https://t.co/UDUN2v2192

Tq #fversayang for choosing be your #Feverglamsis and Tahniah sempat grab last day #fgcrazydeals promo by @FeverGlam_ https://t.co/UDUN2v2192

#fgcrazydeals has ended! ๐Ÿ™Œ

Thank you to everyone yang dah support my small business. Tanpa kamu, siapalah saya kan ๐Ÿ˜ญ

I hope to shop with you all again sebab I love shopping! ๐Ÿ˜†

Semoga kamu semua sentiasa dimurahkan rezeki ๐Ÿ’– keep updated yahh mana tahu ada benda best lagi ๐Ÿ’ƒ https://t.co/qhv7BHHzSv

#fgcrazydeals has ended! ๐Ÿ™Œ Thank you to everyone yang dah support my small business. Tanpa kamu, siapalah saya kan ๐Ÿ˜ญ I hope to shop with you all again sebab I love shopping! ๐Ÿ˜† Semoga kamu semua sentiasa dimurahkan rezeki ๐Ÿ’– keep updated yahh mana tahu ada benda best lagi ๐Ÿ’ƒ https://t.co/qhv7BHHzSv

thank you so much everyone for joining #fgcrazydeals โœจ

0000am - maka, tamatlah sudah #fgcrazydeals โœจ thankyou fversayang โค https://t.co/P8eJ20lQBv

0000am - maka, tamatlah sudah #fgcrazydeals โœจ thankyou fversayang โค https://t.co/P8eJ20lQBv

M
5 months ago

And that is all folks, thank you sebab join #fgcrazydeals ๐Ÿฅฐ๐ŸŽ‰๐Ÿ”ฅ

Next Page