#feverglam

Quoted @FeverGlam_

Look closely at the image. https://t.co/6NuVVKd1wv

Look closely at the image. https://t.co/6NuVVKd1wv

Wow wow. Cantik semua. Orang #Kuantan yang cari #lipmate #FeverGlam boleh roger kak ika yer 😘 https://t.co/sy54bRrBra

Lenovo Legion x @PlayApex Now is your chance to rise above the rest. Unmatched performance, purposeful engineering, modern design. Gear up with a machine as savage as you are. Stylish outside. Savage inside.

@hanifjamals Thank you anep!

Hi, i ada jual lipmatte dan mascara from #feverglam ✨

Can dm me to order ☺️ https://t.co/1R1NwuCFkh
4

@hanifjamals Thank you anep! Hi, i ada jual lipmatte dan mascara from #feverglam ✨ Can dm me to order ☺️ https://t.co/1R1NwuCFkh

Good morning semua ! 😍 Tengok laa shades from #MYEdition #feverglam ni 👀 Help me to RT this please , dah dua minggu tkde satu sale pun 😔 Nak masuk bulan baru ni jumla support finas 👉👈✨ https://t.co/HQP1fYh48G

Good morning semua ! 😍 Tengok laa shades from #MYEdition #feverglam ni 👀 Help me to RT this please , dah dua minggu tkde satu sale pun 😔 Nak masuk bulan baru ni jumla support finas 👉👈✨ https://t.co/HQP1fYh48G

Quoted @ashkntnj

Hii guys👀 I buat giftbox/suprise box with affordable price!✨ I ada 4 jenis set yang korang boleh pilih and custom🙈 Yes custom! Interesting kan? This one is SET A (RM50 include postage) 1 Lipmatte, 2 Scrunchies, 8mini cadbury https://t.co/B8llqiCKYu

Hii guys👀 I buat giftbox/suprise box with affordable price!✨

I ada 4 jenis set yang korang boleh pilih and custom🙈 Yes custom! Interesting kan?

This one is SET A (RM50 include postage)

1 Lipmatte, 2 Scrunchies, 8mini cadbury https://t.co/B8llqiCKYu

Next: Giftbox with eyeliner👀 Siapa excited🙈🙈🙈 Eyeliner release taklama lagi tauuu❤️ @SabrinaShuhaim1 @FeverGlam_ #feverglamsis #FeverGlamMyEdition #feverglam https://t.co/BjQkGRlDWI

Salam orang Kuching & Samarahan!! #fversayang FeverGlam Lip matte readystock! RM36 jak lip matte tok super stay and senang juak to wipe it off warna nya pun kacak😍 self pickup / cod to your  house 🏡 DM me nowww!! #lipmatte #feverglam #kuching #smallbusiness https://t.co/ejfz9DrrpL

Salam orang Kuching & Samarahan!! #fversayang FeverGlam Lip matte readystock! RM36 jak lip matte tok super stay and senang juak to wipe it off warna nya pun kacak😍 self pickup / cod to your house 🏡 DM me nowww!! #lipmatte #feverglam #kuching #smallbusiness https://t.co/ejfz9DrrpL

This lipmatte is very super duper awesomeee. Rugi uolls tak beli😍🌌💫 #feverglam https://t.co/mk8CYj2mE3

This lipmatte is very super duper awesomeee. Rugi uolls tak beli😍🌌💫 #feverglam https://t.co/mk8CYj2mE3

NAK CARI #KAYMANBEAUTY #ZARZOUSERUM #BEATBEAUTYSERUM #FEVERGLAM ?? YES GAIS Semua item available kat shopee wana :Rdhwnshop just click link purchase item then chat wana untuk request freegift tauuu 
➡️https://t.co/QiU8c4x3c0
Nak cod? Ada juga area KUALA SELANGOR🌈 https://t.co/iCWVHKy5im
2

NAK CARI #KAYMANBEAUTY #ZARZOUSERUM #BEATBEAUTYSERUM #FEVERGLAM ?? YES GAIS Semua item available kat shopee wana :Rdhwnshop just click link purchase item then chat wana untuk request freegift tauuu ➡️https://t.co/QiU8c4x3c0 Nak cod? Ada juga area KUALA SELANGOR🌈 https://t.co/iCWVHKy5im

Most of my customer mesti cakap yang lipmatte feverglam ni best sebab ringan☺️

Kalau korang pakai dia rasa mcm takpakai pape so dia bestt sangat tauu😍

@SabrinaShuhaim1 #feverglam #FeverGlamMyEdition https://t.co/obsMGMwAqG

Most of my customer mesti cakap yang lipmatte feverglam ni best sebab ringan☺️ Kalau korang pakai dia rasa mcm takpakai pape so dia bestt sangat tauu😍 @SabrinaShuhaim1 #feverglam #FeverGlamMyEdition https://t.co/obsMGMwAqG

Susah jadi orang perempuan ni. Dah try 1 nak order 5 lagi. Alahh kasi full all shade dari #MYEdition punya koleksi.

Lawa giler shade kali ni! Sumpahhh lipmatte #FeverGlam la paling ngam dengan I. Tak keringkan bibir malah buat bibir I jadi kekal lembab je. 

@SabrinaShuhaim1 https://t.co/2QvWNNO0qJ

Susah jadi orang perempuan ni. Dah try 1 nak order 5 lagi. Alahh kasi full all shade dari #MYEdition punya koleksi. Lawa giler shade kali ni! Sumpahhh lipmatte #FeverGlam la paling ngam dengan I. Tak keringkan bibir malah buat bibir I jadi kekal lembab je. @SabrinaShuhaim1 https://t.co/2QvWNNO0qJ

Berapa satu pcs lipmatte #feverglam ? Hanya Rm36 sahaja tau, tahan sehingga 3bulan ! 

Dan ada 6 code untuk korang pilih 🎊
DM nisa for more info. https://t.co/ZzqevoowRD
4

Berapa satu pcs lipmatte #feverglam ? Hanya Rm36 sahaja tau, tahan sehingga 3bulan ! Dan ada 6 code untuk korang pilih 🎊 DM nisa for more info. https://t.co/ZzqevoowRD

Next Page