the dark knight bingung jika malam tiba 🌐

founder of SAGALA, building BacaanSebentar, digital strategist, your friend. Tell me, how can i help you?

Joined on September 24, 2010
Statistics

We looked inside some of the tweets by @raimulho and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
3
Average retweets
32
Average likes
156
Tweets with photos
5 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

361. in country Indonesia and category Personal

Recommended read on @Medium: β€œWhy Design Thinking Is Taking The World By Storm” https://t.co/6JoeuYvba2

There's a wildly popular conspiracy theory that Facebook listens to your private phone calls, and no matter what the tech giant says, people just aren't convinced it's not true https://t.co/GAcYF3P2WT

Spotify for Podcasters provides data on demographics, listening habits https://t.co/vbKQoA0ejU

Kenapa kalo di RS, tidur nunggu pagi aja kok rasanya lama banget ya? Ada yang pernah ngerasain? Tips biar tidur nyenyak gak kebangun apa nich?

Sahil
a year ago

Old status symbol: wearing a suit to work New status symbol: wearing jeans and a t-shirt Old status symbol: working 80 hours a week New status symbol: sleeping 8 hours a day Humans are mimetic. Updating our status symbols may be the best way to create sustained systemic change.

jules
a year ago

Quoted @mkobach

New out of home ads for Twitter: β€’ Real tweets from people who used the β€œMe on FB/IG vs me on Twitter” format β€’ The campaign is telling people that Twitter is where real conversations happen β€’ They DMed photos of the ads to all people whose tweets they used β€’ πŸ‘€ https://t.co/PQSc1v3mUA

New out of home ads for Twitter:

β€’ Real tweets from people who used the β€œMe on FB/IG vs me on Twitter” format

β€’ The campaign is telling people that Twitter is where real conversations happen 

β€’ They DMed photos of the ads to all people whose tweets they used 

β€’ πŸ‘€ https://t.co/PQSc1v3mUA

Saw these while I was on the E train to work this morning. Love this campaign. @Twitter you nailed it πŸ‘πŸ» https://t.co/8RwbzMXrUw

Recommended read on @Medium: β€œLearning a Personalized Homepage” https://t.co/7G5GAv8QpR

Recommended read on @Medium: β€œThe 5 Brainstorming Archetypes and how to use them to your advantage” https://t.co/FccNEppBNr

Eh ini mana mention selebwat ke gua yang nerapin konsultasi sejam 100 rebuan? Kok ilang? Eta manehna saha? Anak buahhya Gary Vee? Didikannya Neil Pattel? Wong waktu kerja di unicorn terakhir ae gak isa opo2 o mempersulit wong seng pengen belajar. Mental kok Jakartanan.

There’s no magic β€œtime limit” for social media videos There’s only a video length that’s necessary to get your message across

Jadi? Yuk kita rapiin fungsi dan kinerja jantungnya selama seminggu ini. Abis itu baru kita operasi. Me, who just a poor boy: "yah, duit lagi"

Ternyata gak. Kinerja jantung gue cuma maksimal 33%, di mana amannya itu min 50%. Kalo gue maksain, apa yang terjadi, dok? 2 peluang. Mati di meja operasi. Ato mati, 2 hari kemudian, di ICU

Pagi tadi udah siap buat operasi hari ini. Eh tau2 dokter anesthesia dateng bareng dokter jantung dan bilang kalo gue gak bisa operasi hari ini. "Lho tapi gue terbukti siap pas check up Jumat kemaren, dok."

Sejuta/jam buat belajar digital marketing hanya krn belio dari/pernah di startup, agency, unicorn rasanya gak adil. Ini makanya kenapa banyak yang mau belajar tapi gak jadi.

Quoted @jonathanend

Atau bisa booking paket sesi telpon dengan tarif 1 juta per jam. Mumpung saya juga dulu pernah kerja di digital marketing company dan startup unicorn, untuk bahasan digital dan social media marketing (kali2 butuh buat bisnisnya kan yah), tarifnya tinggal dikali dua saja. πŸ™‹β€β™‚οΈ

Is this serious? Krn gue lebih senior dan experienced tapi gak kasih tarif se aji mumpung ini. More info di IG story gue di mana orang bisa konsultasi digital marketing seikhlasnya. Via email, tlp ato ketemu. https://t.co/Y7ubXmcRM8

Quoted @dpasaribu00

Curhat berbayar mah msh lumayan. Msh ada kerjanya. Gw tutup mata 1 menit aja dibayar.

Ma boss right here yaw https://t.co/V8vckC2E4F

Next Page