puls24

puls24

@puls24mkd

Followers1K
Following0

Почувствувајте го пулсот на информациите.

Joined on July 22, 2012
Statistics

We looked inside some of the tweets by @puls24mkd and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
an hour
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
0
Tweets with photos
0 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

1. in country Macedonia and category Sport Interest

11. in country Macedonia and category Community

62. in country Macedonia

puls24
3 years ago

15 октомври е почетокот на новата ера, новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија https://t.co/2QL1UIjfVp

puls24
3 years ago

Плод полн со витамини кој ги штити бубрезите https://t.co/AsfwEhmeKU

puls24
3 years ago

5 фантастични начини како да го искористите калапот за мафини https://t.co/OID3WqphVA

puls24
3 years ago

3.500 домови и трговски објекти уништени во пожарите во Калифорнија https://t.co/6TpXMM2kcF

puls24
3 years ago

Секогаш кога ќе варите јајца во водата додадете сода бикарбона, еве зошто https://t.co/BJUfYIPfTB

puls24
3 years ago

Денеска е голем празник, а ова никако не треба да се прави https://t.co/y4LHdlMWxJ

puls24
3 years ago

Бројот на вашиот дом ја одредува среќата во семејството https://t.co/UGfSQI8MEu

puls24
3 years ago

5 „уништувачи“ на љубовната врска https://t.co/qXr0bsHW2z

puls24
3 years ago

Најчест фактор зошто поретко имате секс https://t.co/55ktROOlrm

puls24
3 years ago

Дали употребата на секс играчки и честото мастурбирање оставаат последици? https://t.co/MYgfx3yrnv

puls24
3 years ago

7 лекции за мажите што жените никако не можат да ги научат https://t.co/BCI0ln9bOr

puls24
3 years ago

ШОПИНГОТ НУДИ ПОВЕЌЕ ЗАДОВОЛСТВО ОД СЕКСОТ https://t.co/VvrrdXMg6M

puls24
3 years ago

ЗОШТО СЕ РАСПАЃААТ СОВРЕМЕНИТЕ ВРСКИ? https://t.co/27ouKu59kO

puls24
3 years ago

3 непотребни секс грижи кои ги има апсолутно секоја девојка https://t.co/bhY2VQrX2K

Next Page