ļ¼µļ½‡ļ½Œļ½™ f i s h šŸ³

mana saya tahu saya cuma ikan šŸ³

Malaysia
Joined on October 20, 2016
Statistics

We looked inside some of the tweets by @nayyamhmd and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
9 hours
Average replies
133
Average retweets
7495
Average likes
11968
Tweets with photos
26 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Salam 0 followingšŸ˜ šŸ¤§ . KEPADA YANG RETI FOLLOWBACK SAHAJA šŸ„ŗ . please rt this and i'll follow you šŸ˜š . Make sure followback okay šŸ™†šŸ»ā€. Drop your username ig šŸ‘‡

ā™”
2 days ago
Penat bagi hint ā€œtakyahla textā€ means aku nak call njir šŸ˜­āœŒšŸ» https://t.co/6wMi9HDBIJ

Penat bagi hint ā€œtakyahla textā€ means aku nak call njir šŸ˜­āœŒšŸ» https://t.co/6wMi9HDBIJ

Ali
2 days ago

Siapa suruh catch feelings HAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA BODOOOOOOOOO

KEPADA YANG RETI FOLLOWBACK SAHAJA , rt this and follow me and I'll follow you back oke! also drop your ig username or link !!! let's be mutuals šŸ˜‰āœØ

snrblqis
3 days ago

nak try la jugak.....KEPADA YANG RETI FOLLOWBACK SAHAJA , rt this and follow me and I'll follow you back oke! also drop your ig username or link !!! let's be mutuals ā¤

snrblqis
2 days ago

Hai saya baru buat acc baru sebab acc lama mutuals tak sporting sksksk, soooo rt lah like ke ape ke and i'll follow you šŸ¤˜šŸæ tapi make sure followback wkwkwkwk

Ali
2 days ago

Dah famous unfollow lancau apanya baru naik sikit dah beria

Salam 0 followingšŸ˜ šŸ¤§ . KEPADA YANG RETI FOLLOWBACK SAHAJA šŸ„ŗ . please rt this and i'll follow you šŸ˜š . Make sure followback okay šŸ™†šŸ»ā€. Drop your username ig šŸ‘‡

7 Hari Mencintaiku 2 - Episode 3 Pengajaran : Bila berkahwin, jangan sesekali duduk serumah dengan orang tua. Tak kira orang tua tu baik pun, akan ada syaitan menghasut untuk mata dia nampak salah pasangan. Jika orang tua kita sakit, bertindak bijak. Bukan setempatkan -

Pengalaman naik ETS KL Sentral- Padang Besar - Hatyai .. Korang boleh beli tiket secara online dkt apps KTMB @ blh direct pergi KL sentral.Haritu naik seawal jam 7pg sampai Padang Besar dalam pukul 11 .Dlm ETS ni selesa sgt ada Cafe, Surau & Tandas & seat yg selesa! https://t.co/KUY7AbOzSO
3

Pengalaman naik ETS KL Sentral- Padang Besar - Hatyai .. Korang boleh beli tiket secara online dkt apps KTMB @ blh direct pergi KL sentral.Haritu naik seawal jam 7pg sampai Padang Besar dalam pukul 11 .Dlm ETS ni selesa sgt ada Cafe, Surau & Tandas & seat yg selesa! https://t.co/KUY7AbOzSO

Here ig filter yang lawa <33

Thread https://t.co/Mw4g06EWAU
4

Here ig filter yang lawa <33 Thread https://t.co/Mw4g06EWAU

if you down read this ā¤ļø https://t.co/pTKCT3dZ2M
4

if you down read this ā¤ļø https://t.co/pTKCT3dZ2M

kawan saya cakap kalau warga twitter nampak lelaki handsome post gambar dekat twitter nanti auto blowup,kalau tak blowup means tak handsome lah en https://t.co/0cBtoOE50p
2

kawan saya cakap kalau warga twitter nampak lelaki handsome post gambar dekat twitter nanti auto blowup,kalau tak blowup means tak handsome lah en https://t.co/0cBtoOE50p

aku mimpi ular warna hitam masuk rumah. dah 3 kali. kali ketiga ni tadi subuh, dahla ular tu sembur bisa dia kat aku šŸ˜­ apa maksud mimpi tu eh

Buat payah . Ehh penat aku lahh

Mia
7 days ago

Quoted @miaizrina

I dpt tahu some of my batchmates ada tuduh i ckp i buat cerita, korang percaya sgt ke warden mcm ni? https://t.co/fxTzFLU7m2 https://t.co/hKd464rTpw

I dpt tahu some of my batchmates ada tuduh i ckp i buat cerita, korang percaya sgt ke warden mcm ni? https://t.co/fxTzFLU7m2 https://t.co/hKd464rTpw

Ok i nak cerita sikit what happened the night bfr sampai i menangis2 malam tu kat warden perempuan yg i rapat. Malam bfr tu, i migraine i was in sick bay with my friend Syu. Syu pening kepala, i pula migraine. So maghrib tu both of us tak pergi surau and duduk sickbay. (Thread) https://t.co/S5Qb7ItOsr

Kawan kau bertanya dalam group . Then kau bersungguhĀ² reply the jawapan detail sedetailnya supaya faham and end up dia just read ( bluetick ) kauuu ghaseee ? MALEHHHHHH AKUUU

Quoted @iemadaud

Sejak pengumuman semalam penuh mesej dgn budak2 mcm ni.. šŸ¤¬ https://t.co/OonFMjBNn2

Sejak pengumuman semalam penuh mesej dgn budak2 mcm ni.. šŸ¤¬ https://t.co/OonFMjBNn2

Meanwhile, university students messaging lecturers: Assalamualaikum (salutation) . I am (name) from (section number) for (subject). I am really sorry to bother you but (insert question). Thank you in advance. Please have a good day. https://t.co/WpD6cQIsjf

Next Page