@ksBritish

@ksBritish

@ksBritish

Followers1K
Following190

The British Council is the United Kingdom’s international organisation for cultural relations and educational opportunities. https://t.co/vdgAdjhxxA

Prishtina, Kosovo
Joined on September 28, 2010
Statistics

We looked inside some of the tweets by @ksBritish and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
10 hours
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
0
Tweets with photos
100 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

1. in country Kosovo and category Education

13. in country Kosovo and category Society

29. in country Kosovo

A e dini përgjigjen? Një ndihmë e vogël - Fituesit e vitit të kaluar të Premier League janë nga ky qytet! 
#ExploreUK https://t.co/pfI8YWK9JL

A e dini përgjigjen? Një ndihmë e vogël - Fituesit e vitit të kaluar të Premier League janë nga ky qytet! #ExploreUK https://t.co/pfI8YWK9JL

Pas një sërë serish të suksesshme, #PlayUK kthehet në një edicion akoma më të mirë dhe më të madh. Kemi përgatitur përmbajtje interesante dhe edukative për ju, të cilën mund ta shikoni në faqen tonë. 

https://t.co/IfUndrtIyB https://t.co/RAM44SaoMp

Pas një sërë serish të suksesshme, #PlayUK kthehet në një edicion akoma më të mirë dhe më të madh. Kemi përgatitur përmbajtje interesante dhe edukative për ju, të cilën mund ta shikoni në faqen tonë. https://t.co/IfUndrtIyB https://t.co/RAM44SaoMp

Në mënyrë që prindërit të jenë të njoftuar me atë që fëmijët e tyre do të mësojnë në projektin "Shkollat ​​e Shekullit 21", ne organizuam një seri uebinarësh që u ndihmuan atyre të kuptonin se në cilin drejtim do të zhvillohen interesat e fëmijëve të tyre.
https://t.co/LMTvi3HpML https://t.co/3imk0Nmp9Q

Në mënyrë që prindërit të jenë të njoftuar me atë që fëmijët e tyre do të mësojnë në projektin "Shkollat ​​e Shekullit 21", ne organizuam një seri uebinarësh që u ndihmuan atyre të kuptonin se në cilin drejtim do të zhvillohen interesat e fëmijëve të tyre. https://t.co/LMTvi3HpML https://t.co/3imk0Nmp9Q

Keni menduar ndonjëherë për komunikimin mes specieve? Bashkohuni me ne më 28 Janar për të mësuar më shumë nga eksperimentet me audio/video të realizuara nga Feral Practice! Numri i i pjesëmarrësve është i kufizuar – sigurohuni të regjistroheni këtu:

https://t.co/fq3p4s9aPw https://t.co/s2kVzKmOlK

Keni menduar ndonjëherë për komunikimin mes specieve? Bashkohuni me ne më 28 Janar për të mësuar më shumë nga eksperimentet me audio/video të realizuara nga Feral Practice! Numri i i pjesëmarrësve është i kufizuar – sigurohuni të regjistroheni këtu: https://t.co/fq3p4s9aPw https://t.co/s2kVzKmOlK

A e dini se cila bibliotekë është e dyta për nga madhësia në botë? Ajo është shtëpia e më shumë se 150 milion sendeve, përfshirë Magna Carta, fletoren e Leonardo da Vinçit dhe dorëshkrimet e Beatles. 
#ExploreUK https://t.co/3bUCJYIKkG

A e dini se cila bibliotekë është e dyta për nga madhësia në botë? Ajo është shtëpia e më shumë se 150 milion sendeve, përfshirë Magna Carta, fletoren e Leonardo da Vinçit dhe dorëshkrimet e Beatles. #ExploreUK https://t.co/3bUCJYIKkG

IELTS mund t'ju ndihmojë me një larmi zgjedhjesh për jetën, si lëvizja jashtë vendit, studimi në universitetin tuaj të preferuar ose puna që keni dëshiruar gjithmonë. Pra, para se të rezervoni testin tuaj, sigurohuni se cila është e përshtatshme për ju: 

https://t.co/Oqz2z5IcN8 https://t.co/dmTV4nuWtT

IELTS mund t'ju ndihmojë me një larmi zgjedhjesh për jetën, si lëvizja jashtë vendit, studimi në universitetin tuaj të preferuar ose puna që keni dëshiruar gjithmonë. Pra, para se të rezervoni testin tuaj, sigurohuni se cila është e përshtatshme për ju: https://t.co/Oqz2z5IcN8 https://t.co/dmTV4nuWtT

Mund të mësoni se si të ndërtoni një lojë që nga fillimi dhe shumë ide të tjera interesante nga ekspertët më të njohur  të video lojërave gjatë salloneve tona online të #PlayUK 

https://t.co/IfUndrtIyB https://t.co/WfWwf9CajH

Mund të mësoni se si të ndërtoni një lojë që nga fillimi dhe shumë ide të tjera interesante nga ekspertët më të njohur të video lojërave gjatë salloneve tona online të #PlayUK https://t.co/IfUndrtIyB https://t.co/WfWwf9CajH

Pyesni veten se si përgatiten komedianët për shfaqjet e tyre? Shikoni këtë video në platformën tonë English Channel dhe zbuloni se çfarë ka për të thënë stafi i 'People Just Do Nothing'.

https://t.co/9tEj3uEVhw https://t.co/U6L8rxx8DU

Pyesni veten se si përgatiten komedianët për shfaqjet e tyre? Shikoni këtë video në platformën tonë English Channel dhe zbuloni se çfarë ka për të thënë stafi i 'People Just Do Nothing'. https://t.co/9tEj3uEVhw https://t.co/U6L8rxx8DU

Me kënaqësi ju njoftojmë për lançimin e katër seminareve për artin pamor si pjesë e programit EKOLOGJITË E SË ARDHMES, duke filluar nga 28 Janari. Vizitoni faqen tonë dhe shikoni se cila ju tërheq më shumë!

https://t.co/pEY4I4eMWE https://t.co/w2BnikW1uj

Me kënaqësi ju njoftojmë për lançimin e katër seminareve për artin pamor si pjesë e programit EKOLOGJITË E SË ARDHMES, duke filluar nga 28 Janari. Vizitoni faqen tonë dhe shikoni se cila ju tërheq më shumë! https://t.co/pEY4I4eMWE https://t.co/w2BnikW1uj

Si i mbështet shkollat ​​projekti "Shkollat ​​për Shekullin 21"?
  👉 Ofrojmë trajnime për drejtuesit dhe mësimdhënësit e shkollave
  👉 Sigurojmë burime për zhvillimin e aftësive digjitale të nxënësve
  👉 Punojmë në rrjetizimin e shkollave
 @UKinKosovo
 
https://t.co/rr90VIgLNg https://t.co/llkALEch3z

Si i mbështet shkollat ​​projekti "Shkollat ​​për Shekullin 21"? 👉 Ofrojmë trajnime për drejtuesit dhe mësimdhënësit e shkollave 👉 Sigurojmë burime për zhvillimin e aftësive digjitale të nxënësve 👉 Punojmë në rrjetizimin e shkollave @UKinKosovo https://t.co/rr90VIgLNg https://t.co/llkALEch3z

Megjithëse 2020 është pas dhe po mësohemi dalëngadalë me 2021, është koha t'i kujtojmë vetes disa shfaqje të mrekullueshme për ti parë gjatë pushimeve. BBC ka publikuar një listë me 25 shfaqjet më të mira televizive  - cila është e preferuara juaj? 

https://t.co/NgUV95FtkU https://t.co/2akFbG57JE

Megjithëse 2020 është pas dhe po mësohemi dalëngadalë me 2021, është koha t'i kujtojmë vetes disa shfaqje të mrekullueshme për ti parë gjatë pushimeve. BBC ka publikuar një listë me 25 shfaqjet më të mira televizive - cila është e preferuara juaj? https://t.co/NgUV95FtkU https://t.co/2akFbG57JE

Sezoni i ri i #PlayUK është gati të fillojë tani! Mësoni nga emrat më të mëdhenj në industrinë e lojërave. 

https://t.co/xvHbNM6Hm8 https://t.co/pAvcawAJ2E

Sezoni i ri i #PlayUK është gati të fillojë tani! Mësoni nga emrat më të mëdhenj në industrinë e lojërave. https://t.co/xvHbNM6Hm8 https://t.co/pAvcawAJ2E

Dëshironi të dini se si llogaritet rezultati i IELTS? Mësoni më shumë rreth saj dhe rezultatit të përgjithshëm dhe kuptimet e tyre.

https://t.co/MJi1IMuYOL https://t.co/gMvLnR4rhZ

Dëshironi të dini se si llogaritet rezultati i IELTS? Mësoni më shumë rreth saj dhe rezultatit të përgjithshëm dhe kuptimet e tyre. https://t.co/MJi1IMuYOL https://t.co/gMvLnR4rhZ

Kjo urë ndodhet afër Kingston upon Hull dhe është e gjatë 2.200 metra. Ajo u hap në 1981 dhe ishte ura më e gjatë e llojit të saj në botë për shtatëmbëdhjetë vjet. A mund ta merrni me mend se cila urë është kjo?
#ExploreUK https://t.co/2rEcQXgTFE

Kjo urë ndodhet afër Kingston upon Hull dhe është e gjatë 2.200 metra. Ajo u hap në 1981 dhe ishte ura më e gjatë e llojit të saj në botë për shtatëmbëdhjetë vjet. A mund ta merrni me mend se cila urë është kjo? #ExploreUK https://t.co/2rEcQXgTFE

Shikoni këtë film të shkurtër që ka në fokus një studim të katër grave - një stjuardesë, një roje parku, një oficere policie dhe një murgeshë dhe zbuloni se si secila prej uniformave të tyre të përditshme formon ndjenjën e tyre të identitetit.

https://t.co/1dX5lqtcIy https://t.co/Oe3eqv8cve

Shikoni këtë film të shkurtër që ka në fokus një studim të katër grave - një stjuardesë, një roje parku, një oficere policie dhe një murgeshë dhe zbuloni se si secila prej uniformave të tyre të përditshme formon ndjenjën e tyre të identitetit. https://t.co/1dX5lqtcIy https://t.co/Oe3eqv8cve

Dëshironi të diskutoni për zakonet e të lexuarit dhe për librat ikonë, por ndiheni të sigurt për anglishten tuaj? Bashkohuni në English Online dhe mësoni të komunikoni atë që dëshironi të thoni me të vërtetë: https://t.co/7TUPqkpTMH https://t.co/DVN0JI5n8u

Dëshironi të diskutoni për zakonet e të lexuarit dhe për librat ikonë, por ndiheni të sigurt për anglishten tuaj? Bashkohuni në English Online dhe mësoni të komunikoni atë që dëshironi të thoni me të vërtetë: https://t.co/7TUPqkpTMH https://t.co/DVN0JI5n8u

Salloni 6 i #PlayUK do të mbulojë një tjetër temë interesante këtë të mërkurë. Mësoni më shumë dhe regjistrohuni këtu: 

https://t.co/uH60aK9wX0 https://t.co/IbuZaYgUw1

Salloni 6 i #PlayUK do të mbulojë një tjetër temë interesante këtë të mërkurë. Mësoni më shumë dhe regjistrohuni këtu: https://t.co/uH60aK9wX0 https://t.co/IbuZaYgUw1

Keni një intervistë pune? Kaloni pak kohë me një mësues anglez për të përmirësuar besimin dhe mundësinë tuaj për sukses. Rezervoni sesionin tuaj të parë për vetëm 1 $: https://t.co/ePlttxua7h

#EnglishScoreTutors #EnglishTutors #LearnEnglish #OnlineTutoring #PersonalTutor #Tutor https://t.co/qrGiRurGx6

Keni një intervistë pune? Kaloni pak kohë me një mësues anglez për të përmirësuar besimin dhe mundësinë tuaj për sukses. Rezervoni sesionin tuaj të parë për vetëm 1 $: https://t.co/ePlttxua7h #EnglishScoreTutors #EnglishTutors #LearnEnglish #OnlineTutoring #PersonalTutor #Tutor https://t.co/qrGiRurGx6

"U impresionova me punën ekipore që u bë për të implementuar projektin “Shkopi me senzor" thotë Alida Thaçi. Lexoni më poshtë se si mikrobitët frymëzuan nxënësit në koordinim me ekspertët e fushës për të ndërlidhur idetë e tyre me nevojat e të vërbërve 😊

https://t.co/SAzvjCiSO6 https://t.co/iEQLQXX2pn

"U impresionova me punën ekipore që u bë për të implementuar projektin “Shkopi me senzor" thotë Alida Thaçi. Lexoni më poshtë se si mikrobitët frymëzuan nxënësit në koordinim me ekspertët e fushës për të ndërlidhur idetë e tyre me nevojat e të vërbërve 😊 https://t.co/SAzvjCiSO6 https://t.co/iEQLQXX2pn

Next Page