Ivy Batuta

Ivy Batuta

@ivybatuta

Followers247.8K
Following384

Never the perfect,yet I am a complete package...(CP: EDU 081586500935)

ÜT: -6.200913,106.820405
Joined on June 08, 2009
Statistics

We looked inside some of the tweets by @ivybatuta and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
9 days
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
2
Tweets with photos
0 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

4. in country Malaysia and category Personal

27. in country Malaysia and category Community

187. in country Malaysia

765. in category Personal

We’ll be back because we’re #inLOVEwithSwitzerland ♥️🥰 @ Brienz, Switzerland https://t.co/7nDSufKXwZ

👨‍👩‍👧‍👧💚 @ St. Moritzersee / Lake St. Moritz https://t.co/Qt0RSkJ4Nw

Three things to aim in Public Speaking: 1. To get into your subject 2. To get your subject into your self 3. To get your subject into the heart of your audience • Public Speaking Training… https://t.co/qBOiTsOLeC

2 hari sudah di Cilacap...☺️ • 2 hari berbagi teknik presentasi kepada team terpilih Pertamina Dit MP2 yang akan berkompetisi di ajang APQ Awards 2019 • Bismillah semoga semua peserta… https://t.co/0b5J0ubbh6

Presentation Skill Training for Pertamina Dit MP2 • Good luck with the APQA competition, team! @ Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia https://t.co/thjml7LJ1H

Sharing is my passion! ♥️ • Senang sekali bisa ikut berpartisipasi dalam training CREATALK untuk teman-teman dari @bekrafid • Sukses semuanya jadi MC handal dan brilian 🤩👏🏽 Pasti bisa!… https://t.co/Uv0wZfudr3

BANGGA banget sama anak-anak. Mereka hebat, mereka bermental kuat, mereka kompak, mereka pantang menyerah. Kami sebagai #soccerparents melihat sendiri bagaimana kemampuan bermain bola… https://t.co/408NJoogzX

Nenek: “aduh lucunya cucu mama ini, Z si bayi original...” Me: “kok bayi original Mah? Maksutnya?” Nenek: “ini loh, kan matanya sipit....” Me: “Baby oriental donggggg Mahhhh...” • Happy… https://t.co/DJwBe69Mi6

10 pictures and exactly 10 days before and after... • It was January 27, 2011 and February, 16, 2011 • Happy birthday, Z ♥️🤗 https://t.co/I0iiaMthwU

10 pictures and exactly 10 days before and after... • It was January 27, 2011 and February, 16, 2011 • Happy birthday, Z ♥️🤗 https://t.co/J6dFqd7rAd

Hari ini di #JSFL2019 - Cita Buana bertanding melawan Highscope Bintaro. • Pertandingan yang super duper seru dan menegangkan karena tim Cibun terus menerus diserang dan beberapa kali… https://t.co/8BAcIFO2Ao

Udah beberapa minggu ini akhirnya “kenalan” banget sama Essential Oils. Awalnya karena sakit kepala tiada berkesudahan trus mikir kayaknya #essentialoils bisa jadi solusi buat… https://t.co/PXxTnqERbE

If you know what we’ve gone through that night, you would wish to be with us to share the same love and laughter 😄🤗♥️🤩 • #mysquadisbetterthanyours https://t.co/sJ0wBQ8eNQ

10 years ago when we were (not) so young. Crazy (in love) and excited to have our first baby. That was indeed a memorable time 😄🤩🥳 • #10yearschallenge #youngandwild #oldiesbutgoodies @… https://t.co/JAU7UbFsKQ

2009, waktu Qiara (anak pertama) masih diperut. 2019, punya anak 2! Kalo dizoom jelas keliatan sih bedanya, yang satu masih kenceng, yg satu mulai ada kerut2 wajah! Yaiyalaaahhh...10 tahun… https://t.co/cl3SVSnc1R

Sore ini setelah nobar film Keluarga Cemara... https://t.co/VDhyRUTkAW

What can you do to promote world peace? • Go home...and love your family ♥️♥️♥️♥️ https://t.co/Ti5ZbZDxaZ

Sejauh ini (insya Allah selamanya), dialah partner hidup terbaik saya ♥️♥️ • 1. Orangnya gak banyak ngomong. Cenderung pendiam dan pendengar yang baik. Saya banyak belajar dari dia… https://t.co/4V94PpR7DK

Permisiiiii...mau pamer....pamer jalan-jalan? Pamer keluarga? Bukaaannn...mau pamer sendal akuhhhh...nyaman banget dari fitflopind 😄🤩 Ini sendal ternyaman dengan bentuk stylish, cocok… https://t.co/WmEdANGHPL

Next Page