Sergej Trifunović

Sergej Trifunović

@WhistlerDick

Followers100.5K
Following995

“Čudna je ovo zemlja. Ovdje mrze uspješne, a preziru neuspješne.”

Belgrade, Republic of Serbia
Joined on April 10, 2017
Statistics

We looked inside some of the tweets by @WhistlerDick and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
5 hours
Average replies
21
Average retweets
35
Average likes
361
Tweets with photos
53 / 100
Tweets with videos
5 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fondacija PODRŽI ŽIVOT trenutno ima četrnaestoro dece čije lečenje finansira. Budite njihovi heroji, pošaljite sms na 5757. 
https://t.co/UuU2p7GHCY
#podrzizivot https://t.co/fdCFMhgnTB

Fondacija PODRŽI ŽIVOT trenutno ima četrnaestoro dece čije lečenje finansira. Budite njihovi heroji, pošaljite sms na 5757. https://t.co/UuU2p7GHCY #podrzizivot https://t.co/fdCFMhgnTB

Bolje se osećaš kad nekome pomogneš! #podrzizivot  5757 https://t.co/A87f95SeCb

Bolje se osećaš kad nekome pomogneš! #podrzizivot 5757 https://t.co/A87f95SeCb

Studenti su mi pisali na instagram i izuzetno sam srećan zbog toga. Deco, ovo je vaša borba i ne odustajte od nje. Imate moju maksimalnu podršku! Samo vas molim držite distancu, nosite maske i čuvajte zdravlje!

5757 #podrzizivot
Za više informacija o načinu na koji možete donorati novac fondaciji PODRŽI ŽIVOT posetite https://t.co/UuU2p7GHCY
Ukoliko šaljete sms važno je da unesete proizvoljni tekst (bez emoji-a) jer su samo takve poruke važeće. https://t.co/FNQqjTElGM

5757 #podrzizivot Za više informacija o načinu na koji možete donorati novac fondaciji PODRŽI ŽIVOT posetite https://t.co/UuU2p7GHCY Ukoliko šaljete sms važno je da unesete proizvoljni tekst (bez emoji-a) jer su samo takve poruke važeće. https://t.co/FNQqjTElGM

Momenat u kome tip mrtav ladan kreće da mi objašnjava ko je Nebojša Glogovac, odličan je momenat da se napusti tviter. Laku noć.

I još jednom: laku noć samo pazarskim medicinskim radnicima koji su šljamu okrenuli ledja. Konačno. Neko. Hvala dame i gospodo. Tu bih sliku kačio da visi sa svih nadvožnjaka i bilborda Srbije sa natpisom: probajte slobodno. ne boli.

U zemlji u kojoj bi članovi Srpske Akademije Nauka i Umetnosti trebalo da budu zatvarani i pretučeni, okretanje ledja ovoj ološijadi danas je prvo esnafsko ozbiljnije odjebavanje ovog taloga.

Tripujem da bar jedna osoba u dnu države, veruje da im je ovo sa koronom namestila neka strana služba.

Jednog dana i Srbija će se setiti da je Novi Pazar njen deo. Dotad, hvala BIH na pomoći. https://t.co/ooryMbcywG

Za to vreme, u Novom Pazaru, ko će ako ne prvak u stage diving-u, stari dobri Rasim:”Nemojte ljudi molim vas sad, nije lepo, došli su drugovi iz Beograda...”👌 https://t.co/e3VFc6OvSW

Razgovarao sa dve firme koje se bave uvozom medicinske opreme: jedna je voljna da donira i pomogne samo da vidi šta ima na stanju, a druga bi ipak da naplati svoje usluge jer oni od toga žive. Evo, ja sam se suzdržao. Vi, kakote?

Next Page