أبو هريرة

أبو هريرة

@Raufadipati

Followers258
Following1.4K

Penulis, praktisi bela diri, musisi, bapak dua anak

Depok
Joined on December 18, 2009
Statistics

We looked inside some of the tweets by @Raufadipati and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
12 hours
Average replies
453
Average retweets
5568
Average likes
23039
Tweets with photos
25 / 100
Tweets with videos
20 / 100
Tweets with links
0 / 100

Quoted @hotradero

Karena ada yang beli. Dan mereka nunggu orang bego berikutnya yang berani bayar lebih mahal. Dalam dunia investasi dan Keuangan fenomena ini disebut: Greater Fool Theory. https://t.co/BJtpnbHAFW

Padahal dari dulu juga udah banyak sih penggila cupang yang harganya ngehe2. Tapi emang belakangan kek banyak yang overprice yak... https://t.co/rTw2gj69uW

Both our riders on the podium once again! Alex with the victory and Joan with 3rd. We’re feeling great! 💙💙🏆🏆
Also leading both the Riders’ Championship and the Teams’ Championship! Thanks for all your support 🤗. 
@MotoGP #SUZUKing @Rins42 @JoanMirOfficial #AragonGP https://t.co/gnZZX0KANE
2

Both our riders on the podium once again! Alex with the victory and Joan with 3rd. We’re feeling great! 💙💙🏆🏆 Also leading both the Riders’ Championship and the Teams’ Championship! Thanks for all your support 🤗. @MotoGP #SUZUKing @Rins42 @JoanMirOfficial #AragonGP https://t.co/gnZZX0KANE

Virgil van Dijk will undergo surgery on the knee injury sustained during Saturday’s 2-2 draw at @Everton. Following surgery, Virgil will begin a rehabilitation programme to enable him to reach full fitness as soon as possible. You'll come back stronger, @VirgilvDijk 💪

What a race! 1st and 3rd for our super riders! 🥳🥳💙💙 @MotoGP #SUZUKing @Rins42 @JoanMirOfficial #AragonGP https://t.co/32Ii3N0c58
2

What a race! 1st and 3rd for our super riders! 🥳🥳💙💙 @MotoGP #SUZUKing @Rins42 @JoanMirOfficial #AragonGP https://t.co/32Ii3N0c58

How’s that offside? Game’s gone mad.

Rumah gue zaman bocah gak pake water dispenser... Baru konsumsi Aqua galon pas pindah ke Bintaro sekitar 2006... https://t.co/dpO8ZYsFvm

Quoted @tubbirfess

sebutin hal-hal aneh yang bikin kamu ilfil https://t.co/KKJxu0quud

sebutin hal-hal aneh yang bikin kamu ilfil https://t.co/KKJxu0quud

Kalo ponsel atau gadgetnya pake bahasa Indonesia kenapa dah... 🤔🤔🤔 https://t.co/GYwpPpsv7k

Quoted @MesutOzil1088

Jumma Mubarak 🤲🏼🕋 #M1Ö https://t.co/CFt5A7as3P

Jumma Mubarak 🤲🏼🕋 #M1Ö https://t.co/CFt5A7as3P

Alhamdulillah, Akhi Özil... https://t.co/YIZ9g1KE5i

tirtoid
5 days ago

Iphone 12 baru saja dirilis. Sama seperti ponsel-ponsel Android anyar lainnya, tak ada faktor "wow". Mungkin harganya yang wow. https://t.co/CxZTJT9iKS

Quoted @TirtoID

Polda Metro Jaya memastikan tidak akan memberi catatan apapun dalam SKCK bagi pelajar yang ditangkap saat demo menolak UU Ciptaker. https://t.co/KDJCqpaGQb

Komunikasi ke publiknya aneh dah... Macam gak satu komando dan koordinasi aja... https://t.co/p399nqwRb4

Quoted @hmzfaturahman

alasan perempuan sangat mencintai ayahnya adalah: "karena ada satu lelaki di dunia yang tak akan pernah menyakitinya".

Halah... Menggeneralisir aja... 😂😂😂 https://t.co/fWX9JnFKlS

Quoted @ikanatassa

kalo mau fesyenabel, awal2 karir yg biasa dulu lah. zara, mango, pelan2 naik kate spade, tory burch, coach, lalu naik bottega, balenciaga, valentino. jgn baru mulai mau langsung loncat ke atas. tebuntang la kau.

Gue mah dari dulu sampe sekarang, gawe ya pake kaos, celana jins jahitan di Rahmat Jeans Depok, sepokat hibahan adek.... 😂😂😂 Kagak ribet... https://t.co/fjLurENHJo

Badmintonstjernen Mathias Christiansen overrasker med en hilsen på indonesisk 🇮🇩 @BadmintonTalk, @INABadminton —> Apakah kamu mengerti dia 😅 #baddk #badminton #DenmarkOpen #TV2SPORT 🏸 https://t.co/DJa0KL9uKf

Harry Maguire ini masih saja suka jadi sosok yang jenaka ya...

Find someone who loves you as much as Italian footballers love their national anthem 🇮🇹 https://t.co/v34KijU2eQ
4

Find someone who loves you as much as Italian footballers love their national anthem 🇮🇹 https://t.co/v34KijU2eQ

thread kumpulan iklan bagus https://t.co/oClbghc2HV

Sepak bola antar kampung https://t.co/UOEUDc2eWu

💥🙈It's hard to describe how special this day is for me. It's so strange to achieve something that seemed so distant... But yup... It's here - I'm a grand slam champion (whaaat?). Thank you @SofiaKenin for this final. I wish you all the best.💥🙈 #RolandGarros https://t.co/ktIShQZLnj
3

💥🙈It's hard to describe how special this day is for me. It's so strange to achieve something that seemed so distant... But yup... It's here - I'm a grand slam champion (whaaat?). Thank you @SofiaKenin for this final. I wish you all the best.💥🙈 #RolandGarros https://t.co/ktIShQZLnj

How it started            How it's going https://t.co/SVp4YtVwGx
2

How it started How it's going https://t.co/SVp4YtVwGx

Next Page