Mohd Noh Bin Salleh

Mohd Noh Bin Salleh

@MohdNohSalleh

Followers256.1K
Following116

instagram @hikaririders @officialnohsalleh @mohammadnohbinsalleh for bookings +60129246169 Ms Julia

MALAYSIA
Joined on June 15, 2009
Statistics

We looked inside some of the tweets by @MohdNohSalleh and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
8 hours
Average replies
1
Average retweets
27
Average likes
63
Tweets with photos
26 / 100
Tweets with videos
21 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

1. in country Malaysia and category Music

23. in country Malaysia and category Community

70. in category Music

180. in country Malaysia

11th July 1995, Serb army murdered more than 8000 Bosnian Muslims in a single day,even their women and children were not sparedπŸ’”πŸ˜’ #Srebrenica Today marks the dark anniversary of this massacre and crimes against the… https://t.co/TalfP0KwdW

Kitaorang pernah menceritakan tentang penyakit leishmaniasis sebelum ini. Ia merupakan sejenis penyakit parasit yang menyerang pelarian di kem. Jika kita mampu membeli kosmetik atau set penjagaan kulit, lain pula… https://t.co/XloxKTd2DY

gimmeshelterservicechop ! #gimmeshelterservicechop @ Gimme Shelter Service Chop https://t.co/tEKOX9DsZc

@nowthisnews Fascinating. Cops get to choose which laws they're the "police" of.

Here’s an album for you… Bisikan @MohdNohSalleh πŸƒπŸŒ» https://t.co/PV4f2ntior

Biarkan 'ku tunggu sebentar. Usiaku pudar, tak lama sampai akhir masa. 'Ku yakin kau pulang. #Bisikan #NohSalleh https://t.co/4KrfdLeopz

Peminat-peminat Noh Salleh boleh lah ke website Hikari Riders (jika sempat πŸ˜€) #nohsalleh #nohsallehbisikan #nohhujan #hujanband @MohdNohSalleh #indie #ep #malaysia @ Kuala Lumpur, Malaysia https://t.co/VhH3hV0eNI

Yang mustahak dalam memberi kepada mereka ini ialah makanan dan tempat tinggal. Iya ada tempat yang pelariannya sudah mencecah 8 tahun masih mendiami khemah yang sama. Bina atas tanah, tarik hujung sana, hujung… https://t.co/pLMRpBat35

Best present ever! Ni kali kedua dapat hadiah album @MohdNohSalleh. Sebelum ni Angin Kencang, fav album jugakk πŸ₯°πŸ˜πŸ˜ Exciteddd sangat sampai baju pun samaa dengan cover album dah hahahaha thankyou @Helmi_Hisham ❀️❀️❀️ https://t.co/YHW76ezuE6
4

Best present ever! Ni kali kedua dapat hadiah album @MohdNohSalleh. Sebelum ni Angin Kencang, fav album jugakk πŸ₯°πŸ˜πŸ˜ Exciteddd sangat sampai baju pun samaa dengan cover album dah hahahaha thankyou @Helmi_Hisham ❀️❀️❀️ https://t.co/YHW76ezuE6

#weplaying [ Batas Mimpi - Mustache And Beard Feat Noh Salleh ] Kirim Materi Lagu via weradiosub@gmail.com [ streaming klik https://t.co/0dHDazWp8b ] #radiolawancovid19 #WhoAreYou
 Buy song https://t.co/a3Xx3SSWp2 https://t.co/ako2W0mPIB

#weplaying [ Batas Mimpi - Mustache And Beard Feat Noh Salleh ] Kirim Materi Lagu via weradiosub@gmail.com [ streaming klik https://t.co/0dHDazWp8b ] #radiolawancovid19 #WhoAreYou Buy song https://t.co/a3Xx3SSWp2 https://t.co/ako2W0mPIB

@MirzaMinimal "hari lahirmu, hari kematianmu" - lirik @MohdNohSalleh budak kat live chat GMJBL haritu.

Reposted from @musicaddicts_my | Noh Salleh, vokalis dan gitaris band indie rock tersohor Malaysia, Hujan melancarkan album solo pertamanya "Angin Kencang" hari ini enam tahun lalu. "Angin Kencang" kembali… https://t.co/nn2rFY3yVR

Brother from another mother. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

#Professor X @MohdNohSalleh https://t.co/4BCcHRLgv2
3

Brother from another mother. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Professor X @MohdNohSalleh https://t.co/4BCcHRLgv2

Redup, sejuk lepas hujan & play this song.... mau lena dibuat nya. One of my favourite is #bisikan by @MohdNohSalleh https://t.co/DU4UCVJdU3

Noh Salleh (@MohdNohSalleh), vokalis dan gitaris band indie rock tersohor Malaysia, Hujan melancarkan album solo pertamanya "Angin Kencang" hari ini enam tahun lalu. "Angin Kencang" kembali dikeluarkan dengan tambahan tiga lagu baharu pada Ogos 2017. https://t.co/0rWamjO1TQ

Kami mencari 240 individu lagi yang ingin melakukan ibadah korban atau akikah. Hanya RM1100 sahaja untuk seekor kambing. Sabda Rasulullah SAW: "Tidak ada amalan yang dikerjakan anak Adam ketika hari (raya) korban… https://t.co/BjR6ev2DZi

simba
5 days ago

Gais boleh check out full cover di instagram! https://t.co/1cL6G1Mobd @hujanband @MohdNohSalleh https://t.co/vk48xpccaQ

Next Page