hello friends, it's

hello friends, it's

@M_Rezza_N

Followers469
Following471

Hail Hydra

Pasar Minggu
Joined on March 22, 2011
Statistics

We looked inside some of the tweets by @M_Rezza_N and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
3 hours
Average replies
74
Average retweets
1438
Average likes
4714
Tweets with photos
20 / 100
Tweets with videos
10 / 100
Tweets with links
0 / 100
AJ+
7 hours ago

On #MLKDay, some are asking why the U.S. doesn't also honor Malcolm X. Here are 5 things to know about the civil rights icon who advocated achieving freedom and equality "by any means necessary." https://t.co/dqMYXMQM2d

friendly reminder https://t.co/CKZRf8llsS

friendly reminder https://t.co/CKZRf8llsS

Bioskop udah buka belom sih belom nonton wonder women ๐Ÿ˜ž

9GAG
12 hours ago

Quoted @detikfood

Ini Etika saat Meminta Makanan Rekan Kerja di Kantor https://t.co/ZayZGnphyq

Me liat cemilan kantor Gw : Masbro x bagi cemilan nya ya Gw : iya Gw : makasih https://t.co/bj7q7AXW6w

Quoted @lucisthetic

indonesian twitter during the bule bali conflict: https://t.co/XPqP4OLTNz

Bungcud https://t.co/LwqLgvgLfD

Di Tiktok ini ada yang rumahnya di jalan buntu, dia bikin konten orang-orang yang nyasar ke sana di kasih tau tapi tetep ga mau percaya aja followernya udah 200K aja.

bule kalau ada masalah larinya bukannya ke Tuhan malah lari ke negara berkembang

Quoted @corbuzier

KONSPIRASI SEGITIGA DUNIA DAN "KOPID" ATAU CUMA HALUโ‰๏ธ - MARDIGU BOSSMAN https://t.co/kbOEks5Utj via @YouTube

Banyak sekali disinformasi di konten youtube Mas Dedi yang ini Inshaallah kita akan bikin Warkop Tempur Part 2 untuk mengupas satu2 pernyataan Pak Mardigu yang tidak berdasar data dan fakta yang ada ๐Ÿ™ https://t.co/7KWRI3ccXC

Quoted @PKhakpour

I am sorry, but a young Black queer woman makes a thread here about moving to Bali after the stresses of this past year in America & you all just jump on her & start grilling her about gentrification & colonization? lord. Some of you need less time online.

This is a very US-centric view. The Balinese aren't obligated to care about American racial hierarchies or politics. To them, an American earning USD while paying Bali prices is privileged. Her encouraging others to move to Bali during a pandemic is even worse. https://t.co/5dAZzhWOZr

Bali dianggap sanctuary

semangat shaaay belain bule kere yang pindah ke Bali hidup mewah ga bayar visa dan pajak, ignorant saat pandemi gini dan ngajakin bule kere lainnya untuk rame rame pindah ke Bali demi black lives matter yang ga nyambung goblog

ms.dita
2 days ago

@kopiganja When she's here, she isn't the triple minority anymore. She's carrying her US privilege, without the right visa, and solely taking advantages in bali to make money. Not to mention in dollars. So, NOPE SHE'S NOT THAT OPPRESSED.

Ignorance foreigner pakai kartu ras

Quoted @nywolforg

Did you know that sometimes wolves sing just to make music, as we do? It's called 'social glue' - a spreading of good feeling like people singing around a campfire, feeling closer to one anotherโ€”itโ€™s that same idea: through song, wolves reaffirm social bonds with one another. https://t.co/alpook9K3w

Let me singing the song of my people https://t.co/6CZHWxerdl

OFF
2 days ago
fess aku ketagihan nasgor tiarbah yg dendeng lemak, ini enak banget sumpah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/Beyu47mt8o

fess aku ketagihan nasgor tiarbah yg dendeng lemak, ini enak banget sumpah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/Beyu47mt8o

Belajar bahasa jawa vs belajar bahasa inggris lur https://t.co/s9tO3QUz96

Belajar bahasa jawa vs belajar bahasa inggris lur https://t.co/s9tO3QUz96

Next Page