Danone Nederland

Danone Nederland

@DanoneNL

Followers260
Following61

Danone helpt je gezond bezig te zijn met goede en lekkere Danone zuivel. Dat doen we al sinds 1919. En blijven we doen in de toekomst.

Utrecht
Joined on March 22, 2012
Statistics

We looked inside some of the tweets by @DanoneNL and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
21 days
Average replies
2
Average retweets
3
Average likes
1
Tweets with photos
20 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

29. in country Netherlands and category FMCG Food

Goede vraag,@BvRoosmalen! Deze Danio smaakt naar framboos cheesecake, maar er zit geen hele taartpunt in een pot. Vandaar de opmerking.

Jazekers! Vanaf deze week staan ze ook op je te wachten in de schappen van @albertheijn @Tiboriginal @AnnemiekTemming

Hi @FionaCitroen @Teetjemineetje, je kunt een deksel aanvragen door het invullen van het formulier op onze website! http://t.co/LxB7DY3Zap

Hi @Curlyes! Ik kan je een plastic deksel toesturen, dat is geen probleem! Mocht je dit willen, stuur dan even je adresgegevens via een DM.

Hi @Paul_Ivo! Leuk is ze, hè? Echter, we willen niet zonder haar toestemming haar naam geven, ik hoop dat je dat begrijpt.

Ons nieuwe broodje van de week! Hüttenkäse met tomaat en komkommer op een bed van sla. Simpel maar gezond en... http://t.co/OtYBZ8Bgvy

RT @StefVanRompaey: Kris Geeraert (#Danone) pleit voor "Meer verrassing op de winkelvloer" | #retail #fmcg http://t.co/npkcChGaBp"

Ook in Astana hebben ze de beste yoghurt #activia #ex-sponsor #schaatsen http://t.co/lP9Zi1CUge

Ook in Astana hebben ze de beste yoghurt #activia #ex-sponsor #schaatsen http://t.co/lP9Zi1CUge

@Danone_Be wins Investment of the Year Trophy 2015! Look inside their company in Rotselaar, #Flanders: http://t.co/C3jXxd3yA9 #FITrophy15

Goedemorgen @anouktij! Stuur ons even je adresgegevens via een DM, dan sturen we vandaag nog een nieuwe deksel naar je toe. Fijne dag!

Goed om te horen @HannekeJanze ! Ze blijven lekker, he?! Enjoy!

Nog 1 nachtje slapen en dan reist het NL's Team (U12) af naar Sao Paolo voor @danonenationcup! #believeinyourdreams http://t.co/S3E6vXNYWS

Nog 1 nachtje slapen en dan reist het NL's Team (U12) af naar Sao Paolo voor @danonenationcup! #believeinyourdreams http://t.co/S3E6vXNYWS

Hi @moosmade! Ik heb hier nog 1 deksel liggen, die is voor jou!We zijn namelijk gestopt met de gratis deksels. Stuur je een DM met je adres?

Ai,yoghurt eten zonder lepel is onhandig @MvanMariet! Breakfast heeft helaas idd geen lepel.Kunnen we een poging doen om het goed te maken?

Danone
6 years ago

#Danone partners with Brookside, East Africa’s leading dairy products company http://t.co/2IpqiJUNPz

Dat is vervelend, @nchrisnl . Wil je je reactie melden via bijgaande link? Dan gaan we ermee aan de slag! http://t.co/LCaQuaAGuy

GEZOCHT! Storyteller die donderdag a.s een voordracht wil houden tijdens een strategiesessie van Danone. Wie o wie! Tips welkom, RT's ook:-)

Hi @MartijnSaly, top om te horen dat je het lekker vindt! Qua prijs is het vergelijkbaar met concurrenten. Maar voor herhaling vatbaar?

Next Page