Cevitana

Cevitana

@Cevitana

Followers525
Following812

За обичните суперхерои!

Joined on August 11, 2013
Statistics

We looked inside some of the tweets by @Cevitana and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
7 days
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
2
Tweets with photos
100 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

4. in country Macedonia and category FMCG Food

19. in country Macedonia and category Brands

71. in country Macedonia

Не заборавај да го ставиш најважното во пакетчето за под елка.
#Cevitana https://t.co/ZfJtdzAqAp

Не заборавај да го ставиш најважното во пакетчето за под елка. #Cevitana https://t.co/ZfJtdzAqAp

Биди секогаш во добро расположение. #Cevitana. https://t.co/Q7U45dTfGA

Биди секогаш во добро расположение. #Cevitana. https://t.co/Q7U45dTfGA

Безброј капки на свежина. https://t.co/wq3MriaK1C

Безброј капки на свежина. https://t.co/wq3MriaK1C

Живеј ја твојата имагинација со #Cevitana. https://t.co/Yph5GRDJXy

Живеј ја твојата имагинација со #Cevitana. https://t.co/Yph5GRDJXy

Кој е твојот омилен зимски спорт?
Скијање, санкање или уживање во бачило? https://t.co/fuxQxyStn3

Кој е твојот омилен зимски спорт? Скијање, санкање или уживање во бачило? https://t.co/fuxQxyStn3

Цевитана е секогаш добра идеја. https://t.co/eUqLNSGOm4

Цевитана е секогаш добра идеја. https://t.co/eUqLNSGOm4

Почувствувај ја слободата која ти ја дава секоја голтка #Cevitana. https://t.co/9eIM8T8pG7

Почувствувај ја слободата која ти ја дава секоја голтка #Cevitana. https://t.co/9eIM8T8pG7

Што е подобро од една Цевитана?
-Три Цевитани https://t.co/WazSNsW38l

Што е подобро од една Цевитана? -Три Цевитани https://t.co/WazSNsW38l

За секоја минута лутина… 
Пронајди ги зборовите и доврши ја реченицата. https://t.co/eAM6IoQUrf

За секоја минута лутина… Пронајди ги зборовите и доврши ја реченицата. https://t.co/eAM6IoQUrf

Освежување на гардеробата во твојата омилена боја е секогаш добра идеја. 😉
Дали се согласувате девојки? https://t.co/X6HhCnHNS2

Освежување на гардеробата во твојата омилена боја е секогаш добра идеја. 😉 Дали се согласувате девојки? https://t.co/X6HhCnHNS2

Откриј свет полн вкусови. #Cevitana https://t.co/eIYnOWaMJk

Откриј свет полн вкусови. #Cevitana https://t.co/eIYnOWaMJk

Заплови во море од свежина.
Совршен спој на лимон и мента.

#Cevitana https://t.co/t3s1Kf8Q8K

Заплови во море од свежина. Совршен спој на лимон и мента. #Cevitana https://t.co/t3s1Kf8Q8K

Во друштво, со храна, со цевка или музика... 
Како ти ја пиеш твојата Cevitana?

#Cevitana https://t.co/70C6niLRPP

Во друштво, со храна, со цевка или музика... Како ти ја пиеш твојата Cevitana? #Cevitana https://t.co/70C6niLRPP

Откриј свет полн вкусови!
#Cevitana https://t.co/Guz82ifit3

Откриј свет полн вкусови! #Cevitana https://t.co/Guz82ifit3

Нурни во Cevitana вкусовите и почувствувај ја свежината!
#Cevitana #Refreshment https://t.co/MCHWZhZ8pT

Нурни во Cevitana вкусовите и почувствувај ја свежината! #Cevitana #Refreshment https://t.co/MCHWZhZ8pT

Обои го денот со Cevitana очила.
#Cevitana #orange https://t.co/zmKSDo3ma8

Обои го денот со Cevitana очила. #Cevitana #orange https://t.co/zmKSDo3ma8

It’s Cevitana О’clock! 
#Cevitana #summer https://t.co/gYtYv5Gpjv

It’s Cevitana О’clock! #Cevitana #summer https://t.co/gYtYv5Gpjv

Капки свежина директно од природата.
#Cevitana #summer #lemon #mint https://t.co/bo3SlFjBxv

Капки свежина директно од природата. #Cevitana #summer #lemon #mint https://t.co/bo3SlFjBxv

Вистинско викенд освежување со  #Cevitana лимон.😃🍋 https://t.co/6EWRzLd9ve

Вистинско викенд освежување со #Cevitana лимон.😃🍋 https://t.co/6EWRzLd9ve

Животот е песна со #Cevitana манго. 🎶 https://t.co/XBeurVkUTu

Животот е песна со #Cevitana манго. 🎶 https://t.co/XBeurVkUTu

Next Page