ainbasir

ainbasir

@AzzatulAin

Followers8
Following11

“Kenangan Hari Ini Adalah Kerinduan Hari Esok “ 🌹

Sungai besar Selangor
Joined on January 17, 2016
Statistics

We looked inside some of the tweets by @AzzatulAin and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
4 days
Average replies
7
Average retweets
4938
Average likes
4607
Tweets with photos
20 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Quoted @501Awani

'Separuh jiwa Fad hilang' - Luluh hati isteri lihat keadaan Fad kehilangan Abam #AWANInews #AWANI745 https://t.co/rkCYG64E6v https://t.co/6ifww79nGD

'Separuh jiwa Fad hilang' - Luluh hati isteri lihat keadaan Fad kehilangan Abam #AWANInews #AWANI745 https://t.co/rkCYG64E6v https://t.co/6ifww79nGD

“A true friend is like one soul in two bodies.” Apabila kita hilang seorang sahabat, rasanya seperti separuh dari jiwa telah turut hilang bersama. 💔 Moga Allah swt kurniakan ketabahan buat Fad dan Achey. https://t.co/IKRZhKixpu

Yes that’s true! Another level of pain 🥺 https://t.co/1s0OhuVr7p

Yes that’s true! Another level of pain 🥺 https://t.co/1s0OhuVr7p

Mai
5 months ago

Friends who always have your back, they are the best type of friends. You can call them for hours & there will always be so many things to talk about. Comforting friends, they always know what to say, how to comfort you. Having a good friend is definitely a blessing.

Bila tgok sume ni terus t’ingat dekat arwah ainul hasanah mohd isa..ye ainul,walaupun kte x rapat tp akk still terasa dgn pemergian ainul yg masih muda 😭..semoga ainul tenang2 kt sana&gembira dgn kehidupan yg kekal abadi kt sana..jumpa di syurga nnt dik! 💕 #jhfamily #rinduainul

#iamcrying..billa tgok video n gmba fad dan achey aku pun rasa sedih nk ngis sekali.. we feel u brothers 😢.. semoga Allah jaga sahabat2 sy semua.. sy syg korg semua 😘😭🌸

Quoted @sunfloweremy

this is so sad, losing a bestfriend more hurt than anything. if i was them i would cry too. al fatihah, abam bocey u’ll be forever in our heart 🥺❤️ https://t.co/T98mjBGSxS

this is so sad, losing a bestfriend more hurt than anything. if i was them i would cry too. al fatihah, abam bocey u’ll be forever in our heart 🥺❤️ https://t.co/T98mjBGSxS

So sad to hear about this..t’paku&t’kesan.. kte sume nmpk ‘p’shbtn’ antara dieorg mcm mana sebegitu erat dan rapat 😭.. semoga arwah Abam ditmptkan b’sama org2 yg b’iman.. ‘setiap yg b’nyawa pasti akan merasai mati’.. pergi tidak mengenal usia tua@yg muda.. p’ingtn utk diri sy 😢 https://t.co/IJJxSGqw5z

this is so sad, losing a bestfriend more hurt than anything. if i was them i would cry too. al fatihah, abam bocey u’ll be forever in our heart 🥺❤️ https://t.co/T98mjBGSxS
2

this is so sad, losing a bestfriend more hurt than anything. if i was them i would cry too. al fatihah, abam bocey u’ll be forever in our heart 🥺❤️ https://t.co/T98mjBGSxS

“Just because you carry it all so well, doesn’t mean it’s not heavy.”

“If soulmates exist, they’re not found, they’re made. People meet, they get a good feeling, and then they get to work building a relationship.”

🐸
5 months ago

Aku takut kalau seseorang itu baik dengan aku sebab terpaksa and cuma nak jaga hati aku je.

Sweet 7th anje 😍😘.. kdg2 rasa nk marah tp x jadi nk marah sbb syg 💕hahaha.. kwn gaduh kwn menyanyi.. bila aku nyanyi sebaris lirik die lak pepandai sambung seb bek sambung betul hahaha 😆🤣 #pibedayniakirana #kesayanganwandanatuk #semogajadianakygbaik #penyejukhatimamidaddy ❤️ https://t.co/CtwfSXcQBH
3

Sweet 7th anje 😍😘.. kdg2 rasa nk marah tp x jadi nk marah sbb syg 💕hahaha.. kwn gaduh kwn menyanyi.. bila aku nyanyi sebaris lirik die lak pepandai sambung seb bek sambung betul hahaha 😆🤣 #pibedayniakirana #kesayanganwandanatuk #semogajadianakygbaik #penyejukhatimamidaddy ❤️ https://t.co/CtwfSXcQBH

More minutes to go more hours to drive more days to come & more months to survive!..fighting dear myself !!! ❤️💪🏻

🐸
7 months ago

Love your mom. Because she's someone who will love you unconditionally, till her last breath.

B3££
7 months ago

One year ago , this time around . I got called from someone . Told me that Ainul dah takde 😭 me be like ..... phone jatuh . I pun jatuh sbb subuh tu baru tnye die semua okay ke tak 😭

B3££
7 months ago

Time tu , terus call sape2 yg i kenal . Menanges , meraung semua ade 😭 i dapat call dari semua , sampai dh tk mampu nak jawab . Time tu , just fikir . Nak pegi dekat kau . Tanak lambat . Nak cepat

B3££
7 months ago

Gerak klang , hujan lebat and jalan jem . Tk sempat mandikan kau . Sampai rumah kau , terus ma ngn bonda peluk . Time tu , aku hampir pengsan . Ya allah 😭 aku tak boleh tgk kau 😭 aku tk redha . Aku tk percaye 😭

B3££
7 months ago

Time mak kau pnggil aku utk cium kau . Ainul , time tu semua bg laluan . Ma pgg aku sbb aku nak pengsan dah time tu . Aku bisik dekat kau nul , "aku dah bawak semua kawan dtg rumah kau" . Kau rytu bgtau aku kan ? Nak semua dtg rumah kau ramai2 . Nie diorg dh dtg

B3££
7 months ago

Ainul , aku dah cium kau . Kau sejuk sangat . Kau okay ke ? Kau kan tk boleh sejuk . Ainul , kau slaloo ckp dkt aku , kau syg semua . Ktorg pun syg kau . Kau ckp at aku , nak mkn roti canai isnin tu , tp kau sembang . Nape kau tido tk bangon2 😭 aku tnggu kau tau

B3££
7 months ago

Ainul , aku dah solatkan kau sbb kau tido tp aku tk hantar kau dekat rumah baru kau sbb dah malam . Semua tk bg pegi tp ktorg tgk kau pergi nul 😭 1st time aku nangis utk kau tanpa henti . Aku rindu 😭

Next Page