Azfarheri πŸ‡²πŸ‡Ύ

Azfarheri πŸ‡²πŸ‡Ύ

@Azfarheri

Followers402K
Following2.7K

Love yourself ✨ Email for any business enquiries πŸ“© azfarheriatwork@gmail.com

Joined on February 20, 2012
Statistics

We looked inside some of the tweets by @Azfarheri and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
26 minutes
Average replies
16
Average retweets
1707
Average likes
2185
Tweets with photos
16 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

1. in country Malaysia and category Online Show

4. in country Malaysia and category Entertainment

127. in country Malaysia

527. in category Online Show

Avoiding malls especially: β€’Sunway Pyramid β€’The LINC KL β€’ KL Gateway Mall β€’Suria KLCC β€’NU Sentral β€’I-City Shah Alam β€’AEON Nilai Scary bila memikirkan semua ni ada kes positif covid-19. Be careful, wash your hands, stay home!

Mereka yang pulang dari Sabah wajib disaring COVID-19 mulai 27 September 

Compulsory COVID-19 test for travellers from Sabah from 27 September onward https://t.co/0vewbswWvR

Mereka yang pulang dari Sabah wajib disaring COVID-19 mulai 27 September Compulsory COVID-19 test for travellers from Sabah from 27 September onward https://t.co/0vewbswWvR

Quoted @ShopeeMY

Sesungguhnya benda ini wujud. Anda mencari cucumber sharpener ini untuk membuat face mask DIY ? Click sini 😎 https://t.co/DCrTnJ1of2 https://t.co/LApNBmfVpm

Sesungguhnya benda ini wujud. Anda mencari cucumber sharpener ini untuk membuat face mask DIY ?

Click sini 😎
https://t.co/DCrTnJ1of2 https://t.co/LApNBmfVpm

Im gonna buy this https://t.co/WJtYN0sQgL

Ok done πŸ˜‰

Bunuh je la ahque Khai bahar buat ig live then tetiba ajak i live sekali lepas tu ig tak bagi nak request πŸ˜‚πŸ˜­

Kenapa mood nak buat kerja ni susah sangat nak datang 😭

Quoted @501Awani

Perut buncit berisiko mati muda - Kajian #AWANInews #AWANI745 #ICYMI https://t.co/vtvAt4WoUb

Nasib i ada six pack https://t.co/68zoT0rD30

Quoted @E_Blackbeard

Sunway Pyramid, The LINC KL, KL Gateway Mall, Suria KLCC, NU Sentral, AEON Nilai semua ada positif kes COVID-19. We have failed. The worst has yet to come? https://t.co/1kx9pWh6Lu

Sunway Pyramid, The LINC KL, KL Gateway Mall, Suria KLCC, NU Sentral, AEON Nilai semua ada positif kes COVID-19.

We have failed. The worst has yet to come? https://t.co/1kx9pWh6Lu

😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/mxXwGkPI7q

Kena kurangkan pergi mall ni, taccod 😭

Quoted @CikMieyraaaaa

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH TERINGAT ZAMAN KOLEJ DULU πŸ˜‚ https://t.co/lVK8y0VUza

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH TERINGAT ZAMAN KOLEJ DULU πŸ˜‚ https://t.co/lVK8y0VUza

Last last tak pergi class hahahahahaha https://t.co/rKJ7Sc03E3

I dont care who I lose anymore. I choose ME. I got alot of things to do.

https://t.co/0RI35ciMww

Saya unboxing anda ughhhhhhhhh interesting https://t.co/KnlNqxdRTK

I baru tau kuih ni dah jarang jumpa, takpa nanti i buat resepi ni dekat youtube so that semua orang boleh try and rasa ! Sebab senang jeee 😍

Elakkan pergi ke shopping mall buat masa ni guys. 

Sunway Pyramid, The LINC KL, KL Gateway Mall, Suria KLCC, NU Sentral, AEON Nilai semua ada positif kes COVID-19. https://t.co/aEUdAUXpA6

Elakkan pergi ke shopping mall buat masa ni guys. Sunway Pyramid, The LINC KL, KL Gateway Mall, Suria KLCC, NU Sentral, AEON Nilai semua ada positif kes COVID-19. https://t.co/aEUdAUXpA6

Quoted @Ashril_92

Keadaan nampak semakin buruk sekarang. Aku tak larat la nak hadap pkp balik, nak beli sayur pun kene beratur berejam

IYEEEEEE 😭 https://t.co/9tM59v84o6

Gigih bawak laptop balik kampung, last last tak buat kerja pun dok memasak la, makan la , keluar pergi pasar beli ikan la πŸ˜‚

Harini belajar resepi baru dari nenek ! Kuih abuk abuk. Sedap terukkk rasa sagu and gula melaka dia 😍😍😭 https://t.co/TkIOVK0Gxu
3

Harini belajar resepi baru dari nenek ! Kuih abuk abuk. Sedap terukkk rasa sagu and gula melaka dia 😍😍😭 https://t.co/TkIOVK0Gxu

Quoted @Azfarheri

Terkena sumpahan hm https://t.co/AZGqEl6fbx

Kenapa bina selalu jumpa video itik lately. Tapi ini itik lain ni😭 https://t.co/HFNda0ieUK

Next Page